SHARE

“Rrethoje veten me njerëz që të bëjnë të lumtur. Njetëz që të bëjnë të qeshësh dhe të ndihmojnë kur ke nevojë. Njerëz që vërteta kujdesen për ty. Ata janë të denjë për ti mbajtur në jetën tënde. Të tjerët janë thjeshtë kalimtarë.”

“Arsyeja gjithmonë ka ekzistuar por jo gjithmonë në formë të arsyeshme.”

“Të jesh radikal do të thotë ti kapësh gjërat nga rrënja.”

“Proletarët nuk kanë asgjë për të humbur përveç zinxhirëve. Për të fituar e kanë botën.”

“Rritja në vlerë e botës së gjërave është në proporcion të drejtë me zvogëlimin në vlerë të botës njerëzore.”

– Karl Marx