SHARE

“Duaje të vërtetën, por fale gabimin.”

“Zoti është një komedian duke luajtur para një audience që ka shumë frikë të qesh.”

“Ke guximin të mendosh për veten.”

“Paragjykimet janë ato të cilat budallenjtë i përdorin në vend të arsyes.”

“E dashuroja atë ashtu siç dashurojmë gjithmonë për herë të parë: me adhurim dhe pasion të egër.”

“Nëse i keni dy religjione në vendin tuaj, ato do i’a heqin kokën njëri – tjetrit. Por nëse janë tridhjetë religjione, ato do të rrojnë në paqe.”

– Voltaire