SHARE

“Balonat ngriten lart kundër erës, jo bashkë me të.”

“Një fanatik është dikush që s’mund ta ndryshoj mendjen e vet, dhe nuk dëshiron ta ndryshojë subjektin.”

“Mësimi më i madh në jetë është të dish se madje edhe budallenjtë ndonjëherë kanë të drejtë.”

“Çmimi i madhështisë është përgjegjësia.”

“Vazhdimi i përpjekjeve – jo forca ose inteligjenca – është çelësi për zbulimin e potencialit tonë.”

“Të gjitha gjërat e mëdha janë të thjeshta dhe mund të shprehen me një fjalë të vetme: liri, drejtësi, nder, detyrë, mëshirë, shpresë.”

– Winston S. Churchill