SHARE

“Shprehia është pasqyra në të cilin secili e paraqet pamjen e vet.”

“Për aq kohë sa i besoni vetes, ju do të dini si të jetoni.”

“Të qenurit dëshmitarë i dy të dashuruarëve është spektakël vetëm për Zotat.”

“Mënyra se si i shihni njerëzit është mënyra se si i trajtoni ata; dhe mënyra se si i trajtoni është ajo që ata bëhen.”

“I dua ata që janë të etur për të pamundurën.”

‘Askush nuk më i skllavëruar se sa ai që rrejshëm mendon se është i lirë.”

– Johann Wolfgang von Goethe