SHARE

“Fyerjet janë argumentet e atij që është gabim.”

“Një trup i dobët e dobëson mendjen.”

“Gjithmonë e kam thënë dhe e kam ndjerë se kënaqësit e vërteta nuk mund të përshkruhen.”

“Asnjë njeri s’ka ndonjë autoritet natyral mbi njerëzt e tjerë.”

“Njerëzt që dijn pak zakonisht janë folës të mëdhenjë, përderisa ata që dijn shumë flasin pak.”

“Heshja e plotë dërgon në trishtim. Ajo është imazhi i vdekjes.”

“Ju harroni se frytet u takojnë të gjithëve ndërsa toka askujt.”

– Jean – Jacques Rousseau