SHARE

“Nëse do të më duhet ta zgjidhja një religjion, Dielli si dhurues universal, do të ishte zoti im.”

“Kurrë mos e ndërpreni armikun tuaj kur është duke bërë diçka gabim.”

“Vdekja nuk është asgjë, por të jetosh i mposhtur dhe pa lavdi është vdekje e përditshme.”

“Në politikë, budallallëku nuk është hendikep.”

“Ju nuk duhet të luftoni shpesh me një armik, përndryshe do të i’a mësoni të gjithë artin tuaj të luftës.”

“Ambicia e madhe është pasion i karakterit të madh. Ata që janë të pajisur më të, mund të sillen shumë mirë ose shumë keq. E gjitha varet nga parimet të cilat e udhëheqin atë person.”

– Napoleon Bonaparte