SHARE

“Keni kujdes nga shpenzimet e vogla. Një rrjedh e vogël e fundos edhe anijen e madhe.”

“Duke dështuar në përgatitje, ju përgatiteni për të dështuar.”

“Energjia dhe këmbëngulja pushtojnë çdo gjë.”

“Zelli është nëna e fatit.”

“Ata që heqin dorë nga liria esenciale për të fituar pak siguri të përkohshme nuk e meritojnë as lirinë dhe as sigurinë.”

“I lumturi është njeriu punëtor dhe mjerani është njeriu dembel.”

“Çdo gjë që fillon me zemërim përfundon me turp.”

– Benjamin Franklin