SHARE

“Njëra ndër simptomat drejt çrregullimit mendor është besimi se puna e juaj është tmerrësisht e rëndësishme.”

“Është e lehtë të biesh në dashuri. Pjesa e vështirë është gjetja e personit që do ta shkaktonte atë.”

“Ata që nuk e kanë njohur intimitetin e thellë dhe miqësin e fortë të një dashurie të lumtur, i kanë humbur gjërat më të mira të cilat jeta na ofron.”

“Është preokupimi për posedime, më shumë se çdo gjë tjetër, ajo që na pengon për të jetuar lirshëm dhe me fisnikëri.”

– Bertrand Russell