SHARE

“Në botë nuk ekziston asgjë më parezistueshmërisht ngjitëse se sa e qeshura dhe humori i mirë.”

“Qielli e di se ne nuk kurrë s’kemi nevojë të turpërohemi për lotët tanë, sepse ata janë shiu mbi pluhurin verbues të tokës, i cili i zë frymën zemrave tona. Unë gjithmonë jam bërë më mirë pasi kam qarë – më keqardhës, më i vetdijshëm për mosmirënjohjen time, më bujar.”

“Dua që ta dish se ti ke qenë ëndërra e fundit e shpirtit tim.”

“Zemra e thyer: ti mendon se do të vdesësh por, vazhdon të jetosh, ditë pas dite.”

“Disa njerëz nuk janë armiq të askujt pos të vetvetes.”

–  Charles Dickens