SHARE

“Muzika e shpreh atë që nuk mund të shkruhet e as të mbetet e heshtur.”

“Çka është dashuria? E kam takuar dikur në rrugë një djalosh të dashuruar por shumë të varfër. Kësula e tij ishte e vjetër, gjaketa e leckosur, uji kalonte përmes këpucëve të tij dhe yjet përmes shpirtit të tij.”

“Ke guxim për brendgat e mëdha të jetës dhe durim për ato të voglat; dhe kur me mundim t’i keni përmbushur detyrat e juaja ditore, shko fli në paqe, sepse Zoti është zgjuar.”

“Ti, që vuan nga dashuria, dashuro edhe më shumë. Të vdesësh nga dashuria do të thotë të jetosh nga ajo.”

Viktor Hygo