SHARE

“Kurdo që e gjeni veten në anën e shumicës, është koha të ndaleni dhe te reformoheni.”

“Njeriu që nuk lexon nuk e ka asnjë përparësi ndaj atij që nuk di të lexojë.”

“Asnjëherë s’kam lejuar që shkollimi im të ndërhyjë në edukimin tim.”

“Rrini larg njerëzve që i nënvlerësojnë ambieciet e juaja. Njerëzit e vegjël gjithmonë e bëjnë këtë, por njerëzit vërtetë të mëdhenjë të bëjnë të ndjehesh se edhe ti gjithashtu mund të bëhesh i madh.”

“Kurrë mos lejo që dikush të bëhet prioritet për ty, përderisa ti për të je vetëm një opsion.”

– Mark Twain