SHARE

Të qenurit njeriu më i pasur për mua nuk ka shumë rëndësi. Të shkosh në shtrat në mbrëmje duke thënë se sot kemi bërë diçka të mrekullueshme… kjo është ajo që ka rëndësi për mua.


Askush nuk dëshiron të vdes. Madje edhe ata që dëshirojnë të shkojnë në parajsë nuk dëshirojnë të vdesin për të shkuar atje.

Megjithatë, vdekja është nje destinacion të cilin të gjithë ne e ndajmë. Kurrë askush s’ka mundur të ik prej saj dhe kështu edhe duhet të jetë, sepse vdekja me shumë gjasë është shpikja më e mirë e jetës.

Është faktori që e ndryshon jetën. Ajo e pastron të vjetrën për ti bërë vend të resë.”

– Steve Jobs