SHARE

“Shumica e njerëzve janë dikush tjetër. Mendimet e tyre janë opinionet e dikujt tjetër, jetët e tyre janë vetëm një imitacion dhe pasionet e tyre janë vetëm një citat.”

“Nuk dua të shkoj në parajsë. Asnjë nga miqt e mi nuk ështa atje.”

“Ju nuk e dashuroni dikë vetëm për shkak të pamjes, për shkak të veshjes ose për shkak të veturës së shtrenjtë. Ju e dashuroni dikë sepse ai e këndon një këngë të cilën vetëm ju mund ta dëgjoni.”

“Një gjë nuk është domosdoshmërisht e vërtetë vetëm sepse dikush vdes për të.”

“Çdo gjë në botë ka të bëjë më seksin, përveç vet seksit. Seksi ka të bëjë me pushtetin.”

– Oscar Wilde