SHARE

“Çdo gjë më thotë se jam duke marrë një vendim të gabuar, por bërja e gabimeve është pjesë e jetës. Çfarë dëshiron bota nga unë? A dëshiron ajo që unë të mos rrezikoj, të kthehem andej prej nga kam ardhur sepse nuk pata guxim ti them “po” jetës?”

“Nuk duhet të keni frikë kur ta gjeni shtegun tuaj. Duhet të keni guxim të mjaftueshëm për të bërë gabime. Zhgënjimi, mposhtja dhe dëshpërimi janë mjete të cilat zoti i përdor për të na treguar rrugën.”

“Kushdo që dashuron duke pritur se do ta dashurojnë në këmbim të dashurisë së vet, është vetëm duke e humbur kohën e vet.”

“Askush nuk e humbet askënd sepse askush nuk e posedon askënd. Kjo është përvoja e vërtetë e lirisë: ta kesh gjënë më të rëndësishme në botë pa e poseduar atë.”

–  Paulo Coelho