SHARE

“E di që nata nuk është e njejtë me ditën: E di se të gjitha gjërat janë të ndryshme, se ato që ndodhin gjatë natës, nuk mund të shpjegohen gjatë ditës, sepse atëherë ato nuk ekzistojnë dhe se nata mund të jetë kohë e llahtarshme për njerëzit e vetmuar, në momentin kur vetmia e tyre ka filluar.”

“Vena është një gjë fisnike. Ajo të bënë ti harrosh të gjitha gjërat e këqija.”

“Jeta ime do duhej të ishte përplot me gjëra. Nëse ti nuk je me mua, unë s’kam asgjë në botë.”

Ernest Hemingway, “A Farewell to Arms”