SHARE

“I urrej meshkujt që kanë frikë nga forca e gruas.”

“Nuk e di pse, disa njerëz i mbushin boshllëqet ndërsa të tjerët vetëm e theksojnë edhe më shumë vetmin time. Në realitet, ata që më përmbushin mua janë ata që thjesht me lejojnë mua të jetojë me “idenë time për ta.”

“Brenda meje gjithmonë kanë ekzistuar të paktën dy gra: njëra e hutuar dhe e dëshpëruar, e cila ndihej se po mbytej, dhe tjetra e cila do të ngjitej në skenë, ti fshehte emocionet e saja të vërteta sepse ato ishin dobësi, pafuqi, dëshpërim, dhe të paraqiste para botës vetëm një buzëqeshje, një lakmi, kuriozitet, entuziazëm, interes.”

–  Anaïs Nin