SHARE

“Zgjedhja seksuale e një mashkulli është rezultat dhe thelbi i bindjeve të tij bazike. Ai gjithmonë do të tërhiqet nga femra e cila e reflekton vizionin e tij më të thellë për veten, një grua, dorëzimi i së cilës i lejon atij ta provojë ndjenjën e vet – vlerësimit.

Mashkulli i cili me krenari është i sigurt për vlerën e vet, do ta dëshiroj tipin më të lartë të femrës që mund ta gjej, më të vështirën për tu mposhtur – sepse vetëm posedimi i një heroine mund t’i jap atij ndjenjën e arritjes.”

Ayn Rand, “Atlas Shrugged”