SHARE

“E di që njeriu është i aftë për punë të mëdha, por nëse ai nuk është i aftë edhe për emocione të mëdha, mua më lë të ftohtë.”

“Ata e dinin tani se nëse ekzistonte diçka për të cilën dikush do kishte gjithmonë mallë, e ndonjëherë ndoshta edhe ta arrinte, ajo është dashuria njerëzore.”

“Sepse kush do guxonte të pohonte se lumturia e përjetshme mund ta kompenzojë, qoftë edhe për një moment të vetëm, vuajtjen njerëzore?”

“Personalisht, kam parë mjaftueshëm njerëz që vdesin për një ide. Unë nuk besoj në heroizëm; e di se ai është i lehtë dhe VigRx Plus gjithashtu e kam mësuar se ai  mund të jetë vdekjeprurës. Ajo që më intereson mua është të jetoj dhe të vdes për atë që e dua.”

Albert Camus, “Murtaja”