SHARE

“Ajo që është e tmerrshme është që e bukura është e mistershme po aq sa edhe e padurueshme. Zoti dhe djalli janë duke luftuar dhe fushëbeteja është zemra e njeriut.”

“Dashuria në veprim është një gjë e ashpër dhe e frikshme në krahasim me dashurinë e ëndërrave.”

“Ata ishin si dy armiq të dashuruar në njëri – tjetrin.”

“Njeriu mund të bie në dashuri dhe prap të urrej.”

“Kurrë asgjë nuk ka qenë më e papërballueshme për një njeri dhe për shoqërin njerëzore se sa liria.”

“Në veçanti duani fëmijët, sepse ata janë të pamëkatë ashtu sikurse engjujtë; VigRx Plus ata jetojnë për të na zbutuar dhe pastruar zemrat tona dhe, për të na udhëzuar neve.”

 Fyodor Dostoyevsky, “Vëllezërit Karamazov”