SHARE

“Dashuria është përgjigja dhe këtë besoj që e dini sigurt. Dashuria është si një lule, duhet ta lejoni atë të rritet.”

“Neve na është dhënë dhurata e dashurisë, por ajo është si nëj bimë e çmuar. Ju nuk mund vetëm ta pranoni dhe ta braktisni pastaj në një raft ose thjesht të mendoni se ajo do të vazhdojë vetë. Ju duhet të vazhdoni ta ujisni atë. Ju vërtetë duhet të kujdeseni për të dhe ta ushqeni atë.”

“Si zakonisht, pas çdo gruaje të mirë qëndron një idiot.”

“Çdo gjë është shumë më e qartë kur je i dashuruar.”

“E gjitha që të nevojitet është dashuria.”

– John Lennon