SHARE

“Problemi nuk është të vdesësh për një mik, por ta gjesh një për të cilin i’a vlenë të vdesësh.”

“Historia nuk përsëritet. Ajo vetëm rimon.”

“Është shumë më mirë të meritosh ndere dhe të mos i kesh, se sa ti kesh dhe të mos i meritosh.”

“Një gjysëm e vërtetë është më frikacakja nga të gjitha gënjeshtrat.”

“Kur peshkoni për dashuri, josheni atë me zemër dhe jo me tru.”

“Patriotizmi është ta mbështesësh vendin tënd gjithmonë dhe qeverinë vetëm kur e meriton.”

– Mark Twain