SHARE

“Dhe për atë moment të vetëm lirie juve ju duhet ti dëgjoni gjithë ato broçkulla dashurie… kjo nganjëherë më bënë të krisur…. dua ti largoj menjëherë… dua tani dhe kam dashur edhe atëherë. Por kjo nuk i mban ato larg.

Në fakt, ato e pëlqejnë këtë. Sa më pak që i vëreni ato, aq më shumë ato vrapojn pas jush. Ekziston diçka e mbrapshtë tek gratë… që të gjitha ato në zemër janë mazohiste.”

Henry Miller, “Tropic of Cancer”