SHARE

“Ti mund të mos jesh i pari për të, i fundit ose i vetmi. Ajo ka dashuruar para se të mund të dashuronte prap. Por nëse ajo ju dashuron juve tani, çfarë rëndësie kanë të tjerat? Ajo nuk është e përkryer –  të tillë nuk jeni as ju, dhe ju të dy mund të mos jeni kurrë të përkryer së bashku, por nëse ajo ju bënë të qesheni, ju bënë të mendoheni dy herë, dhe ju pranon gabimet, mbaju pas saj dhe jepi asaj maksimumin e asaj që mund ta japësh.

Ajo mund të mos mendoj për ty secilën sekond të ditës së saj, por ajo do u’a jap pjesën e saj të cilën ajo e di se ti mund ta thesh – zemrën e saj. Prandaj mos e lëndo ato, mos e ndrysho atë, mos analizo shumë dhe mos prit më shumë se sa që ajo mund të jap. Qesh kur ajo të bënë të lumtur, lëre le ta vërej mërzin kur ajo u’a shkakton dhe tregoji që i mungon çdo herë kur ajo nuk është aty.”

–  Bob Marley