SHARE

“Dikush sot ulet nën hije sepse dikur dikush e kishte mbjellur një Pemë.”

“Dikur dikush ka thënë se gjatë kërkimit të njerëzve për t’i punësuar, ne i kërkojmë këto tre cilësi: integritetin, inteligjencën dhe energjinë. Dhe nëse nuk e keni të parën, dy të tjerat do të ju vrasin. Dhe është e vërtetë. Nëse e punësoni dikë pa integritet, ju në të vërtetë dëshironi që ata të jenë të heshtur dhe dembel.”

“Pavarëisht se sa të mëdha mund të jenë përpjekjet ose talenti, disa gjëra thjeshtë kanë nevojë për kohë. Ju nuk mund të bëni një fëmijë për një muaj duke i lënë nëntë gra shtatzënë.”

“Atë që të mençurit e bëjnë në fillim, budallenjtë e bëjnë në fund.”

“Wall Street-i është i vetmi vend ku njerëzit që voziten me Rolls Roys vijn për të marrë këshilla nga njerëzit që udhëtojn me transport publik.”

Warren Buffet