SHARE

“Kujdes se me çka i ujisni ëndërrat e juaja. Ujisni ato me shqetsime dhe frikë dhe do të prodhoni barishte të cilat do ua ngulfasin jetën nga ëndërrat e juaja. Ujisni ato me optimizëm dhe zgjidhje dhe do të kultivoni sukses.

Gjithmonë duhe të jeni të kërkim të mënyra që një problem ta shndërroni në një mundësi për sukses. Gjithmonë duhet të jeni në kërkim të mënyrave për t’i ushqyer ëndërrat e juaja.”

Lao Tzu