SHARE

Vajzat e thonë hapur se dashuria e tyre humbet vlera kur për të kanë marrë vesh të tjerët. Nganjëherë ky motiv mund të bëhet i mbifuqishëm dhe mund ta pengojë fare zhvillimin e aftësisë dashurore në bashkëshortësi.

Gruaja e gjen ndjeshmërinë e saj të brishtë përsëri vetëm në një marrdhënie të palejuar që duhet të mbahet e fshehtë, ku vetëm ajo është e sigurtë për vullnetin e saj të ndikuar.

 Sigmund Freud“Mbi psikologjinë e jetës dashurore”