SHARE

“E kuptova se dashurinë nuk mund ta detyroni. Nëse ajo nuk është aty, ju duhet të jeni e aftë për ta pranuar këtë. Nëse ajo është, ju duhet të bëni çdo gjë për ta mbrojtur personin që e dashuroni.”
– Richelle Mead

“Dashuria më e mirë është ajo e cila e zgjon shpirtin dhe na bënë të aftë për të arritur edhe më shumë, e cila mbjell një zjarr në zemrën tonë dhe e sjell paqe në mendjen tonë. Dhe kjo është ajo që ju ma keni dhënë. Dhe kjo është ajo që shpresoj se përgjithmonë do të ta jap ty.”
– Nicholas Sparks

“Disa gra zgjedhin t’i ndjekin meshkujt ndërsa disa të tjera zgjedhin ta ndjekin ëndërrët e veta. Nëse jeni duke menduar se cilën rruga ta ndiqni, mos harroni se karriera e juaj kurrë nuk do të zgjohet dhe do të ju tregoj se ajo më nuk ju dashuron.”
– Lady Gaga

“E dini se jeni të dashuruar atëherë kur nuk mund të flini, sepse realiteti më në fund është më i bukur se sa ëndërrat e tua.”
– Dr. Seuss

“Ndoshta të gjithë dragonjtë në jetën tonë janë princësha, të cilët vetëm janë duke pritur që ne të veprojmë, vetëm njëherë, me bukuria dhe guxim. Ndoshta çdo gjë që na frikëson neve, në esencën e vetë më të thellë, është diçka e pafuqishme që ka nevojë për dashurinë tonë.”
– Rainer Maria Rilke