SHARE

“Marrdhëniet njerëzore ishin të çuditshme. Mendoj, ju ishit me dikë për një kohë, keni ngrënë, keni fjetur dhe keni jetuar me të, e keni dashur atë, keni folur, keni shkuar nëpër vende të ndryshme bashkë dhe pastaj thjeshtë përfundon.

Pas kësaj ishte një periudhë e shkurtër kur ju s’keni qenë me dikë, e pas kësaj një grua tjetër arrin. Ju pastaj hani me të dhe bëni dashuri më të, dhe e gjithë kjo dukej aq normale, sikur ju të kishit qenë duke pritur për të dhe ajo për ty.

Kurrë nuk është më është dukur e drejtë të jem vetëm; ndonjëherë jam ndjerë mirë, por e drejtë nuk më është dukur kurrë.”

– Charles Bukowski, “Gratë”