SHARE

“Kjo është ajo nga e cila përbëhet dashuria e vërtetë – ta lësh personin tjetër të bëhet ashtu siç është në të vërtetë. Shumica e njerëzve ju duan për atë që pretendoni se jeni. Për ta mbajtur dashurinë e tyre, ju vazhdoni të prentendoni –  të aktroni. Ju mësoheni ta duani shtirjen tuaj.

Është e vërtetë, ne jemi të ngujuar në një pamje – dhe më e keqja është se njerëzit mësohen me këtë pamje, ata rriten bashkë me maskat e tyre.  Ata i duan zinxhirët e tyre. Harrojnë se kush janë në të vërtetë.

Dhe nëse tentoni të u’a rikujtoni, ata pastaj ju urrejnë për këtë, sepse ndjehen sikur po mundoheni të i’a vidhni posedimin e tyre më të çmuar.”

-Jim Morrison