SHARE

“Këshilla ime për ty është të martohesh: nëse do të gjesh një grua të mirë, atëherë do të jesh i lumtur; nëse jo atëherë do të bëhesh filozof.”
Socrates

“Dëgjoni dy herë më shumë se sa që flisni dhe pothuajse gjithmonë do të jeni të suksesshëm për ti bindur të tjerët.”
Tom Hopkins

“Të vjetrin nderoje, të riun mësoje.”
Thënie daneze

“Mos u tremb kur armiqt të frikësojnë. Ruhu kur ata të duartrokasin.”
Ralph Waldo Emerson

“Asnjëherë mos fol për para me njerëzit që kanë më pak ose më shumë se ti.”
Katherine Whitebou

“Ruaju tërbimit të njerëzve të durueshëm.”
John Dryden

“Në qoftë se nuk i ke ngre asnjëherë syt lart, me siguri do të mendosh se je në pikën më të lartë.”
Anonia Porsha