SHARE

“Të mbahesh për dore me të ishte e tmerrshme. Shumica e femrave, nëse mbaheni per dore me to, duart e tyre vdesin mbi ju, ose ndryshe ato mendojnë se duhet ti lëvizin duart përgjatë gjithë kohës, dhe nëse do të ishin të frikësuara ato do të fillojnë të ju mërzisin ose diçka të tillë.

Jane ishte ndryshe. Ne kishim shkuar për të parë një film dhe menjëherë ne kishim filluar të mbaheshim për duar, dhe nuk kemi mundur të ndahemi deri sa filmi përfudoi. Pa ndryshuar fare pozicion dhe duke mos u brengosur se jemi duke bërë diçka të madhe me të.

Me Jane kurrë nuk mërziteni, pavarësisht nëse duart a juaja ishin të ëmbla ose jo. E gjitha që e dinit ishte se ju ishit të lumtur. Vërtetë të lumtur.”

J.D. Salinger, “The Catcher in the Rye”