SHARE

“Moshën tuaj llogariteni nga miqt që keni, dhe jo nga vitet. Jetën tuaj llogariteni nga buzëqeshjet që bëni dhe jo nga lotët që derdhni.”

“Si zakonisht, pas çdo gruaje të madhe qëndron një idiot.”

“Një ëndërr që e ëndërroni vetëm është thjeshtë një ëndërr. Një ëndërr që e ëndërron bashkë me të tjerët, është realitet.”

“Është e lehtë të jetosh me syt e mbyllur.”

“Çdo gjë në fund do të bëhet mirë. Nëse nuk bëhet mirë, atëherë nuk është ende fundi.”

“Zoti është një koncept përmes të cilit ne e masim dhimbjen tonë.”

“Sa më i vërtetë që bëheni ju, aq më e pavërtetë bëhet bota juaj.”

“Çdo gjë që është me qartë kur jeni të dashuruar.”

“Ne jetojmë në një botë në të cilën për të bërë dashuri duhet të fshihemi, përderisa dhuna praktikohet haptazi gjatë ditës.”

“Nuk ka shumë rëndësi se kë e dashuroni, ku e dashuroni, pse e dashuroni, kur ose si e dashuroni. Ka rëndësi vetëm që ju dashuroni.”

John Lennon