SHARE

“Pastaj erdhi koha për ahengun e Krishtëlindjeve. Ishte data 24 dhjetor. Aty kishe pije, ushqim, muzik dhe vallëzim. Unë nuk i pëlqeja ahnegjet. Unë nuk dija të vallëzoja dhe njerëzit më frikësonin, në veçanti njerëzit në këso lloj ahengjesh.

Ata tentonin të dukesh seksi, homoseksualë dhe mendjemprehtë, dhe gjithashtu ata shpresonin se ishin shumë të mirë atë që e bënin, por ata nuk ishin. Ata ishin shumë të këqinjë të këtë punë. Tentimi i tyre i vazhdueshëm e përkeqësonte edhe më shumë atë.”

Charles Bukowski, “Factotum”