SHARE

“Ah, sa ngatërrestar që je! Unë jam duke ti dhënë buzët e mia, krahët e mi, gjithë trupin tim, dhe gjithçka mund të jetë kaq e thjesht… Besimi im!

Kam frikë se s’kam më tjetër çfarë të jap, dhe ti prap je duke më turpëruar tmerrësisht. Ti duhet të kesh diçka mjaftë të kobshme në ndërgjegjen tënde e cila po e bënë gjithë këtë bujë për besimin tim tek ti.”

Jean Paul Sartre, “No Exit”