SHARE

“Guximi nuk është të kesh forcë për të shkuar përpara. Guxim është të shkosh përpara kur nuk ke forcë.”
– Napoleon Bonaparta

“Nëse ne s’kemi paqe, kjo është për shkak se kemi harruar që ne i përkasim njëri – tjetrit.”
Nëna Terezë

“Sado e thjeshtë që një femër mund të jetë, nëse e vërteta dhe ndershmëria janë të shkruara në skalitura në fytyrën e saj, ajo do të jetë e bukur.”
Eleanor Roosevelt

“Kurrë s’kam takuar ndonjë njeri aq injorant sa të mos mësoj asgjë prej tij.”
Galileo Galilei

“Asgjë nuk është e përhershmë në këtë botë të ligë, madje as problemet tona.”
Charlie Chaplin

“Ai që mund të ketë durim, mund të ketë çdo gjë që dëshiron.”
Benjamin Franklin

“Shpata mund ti fitojë territoret, por jo edhe zemrat.  Forca mund ta përkul kokën por jo edhe mendjen.”
Mirza Tahir Ahmad