SHARE

“Nëse është e mrekullueshme, ajo nuk do të jetë e lehtë. Nëse është e lehtë atëherë nuk do të jetë e mrekullueshme.

Nëse ajo është e denjë dhe i’a vlenë, ju nuk do të hiqni dorë. Nëse heq dorë, ti nuk je i denjë…

E vërteta është që të gjithë do të i’u lëndojnë; e gjitha që duhet të bëni është ti gjeni ata për të cilët i’a vlenë të vuani.”

Bob Marley