SHARE

“Dashuria e njeh thellësin e saj vetëm në momentin e ndarjes”.

“Butësia dhe mirësia nuk janë shenja të dobësisë dhe dëshpërimit, por janë manifestim i forcës dhe vendosmërisë”.

“Ju mund të harroni se me kënd keni qeshur, por kurr nuk mund të harroni se me kënd keni qarë”.

“Kur jeta s’mund ta gjej një këngëtar për ta kënduar zemrën e saj, ajo e krijon një filozof për ta folur mendjen e saj”.

Kahlil Gibran