SHARE

“E ardhmja për mua tashmë është diçka e kaluar – Ti ishe dashuria ime e parë dhe do të jesh e fundit.”

“Disa njerëz e ndjejnë shiun. Të tjerët thjeshtë lagen.”

“I’a dhash asaj zemrën, por ajo e donte shpirtin tim.”

“Ju nuk mund të jeni të dashuruar dhe të mençur në të njejtën kohë.”

“Një hero është dikush që e kupton përgjegjësin e cila vjen me lirinë e tij.”

“Mendoj se gratë e sundojnë botën dhe se kurrë asnjë burrë nuk ka bërë diçka të cilën femrat nuk e kanë lejuar paraprakisht ose që e kanë inkurajuar për ta bërë atë.”

Bob Dylan