SHARE

“A kemi ne tmerr nga vdekja, sepse ajo është e huaj dhe e panjohur? Nëse është kështu, ne e kemi gabim, sepse vdekja është shumë më e njohur sesa ne mendojmë në përgjithësi.

Jo vetëm që ne e shijojmë vdekjen cdo ditë, kur flem apo në gjendje pavetëdije, por ne që të gjithë kemi kaluar përmes një pafundësie mosqënieje përpara se të ekzistojmë.”

-Artur Shopenhauer