SHARE

Sa herë që të ikësh nga vetvetja

mos harro se unë të pres

në tri apo katër pika  horizonti

përherë do të ketë një vend

kudoqoftë

plot me ato mirësjellje të gjitha ato që nga larg të njohin ty

e të presin me një festë të thjeshtë

pa këngë pa shkëlqim e as daulle

se vetëm ti do ta kuptosh se është për ty

 

sa herë të ikësh nga vetvetja

mundohu që jeta jote të mos thyhet

dhe jeta jote të mos e ndjejë braktisjen

dhe kurrë mos harro se të pres

me këtë zemër të sapozgjedhur

në panairin më të mirë të së dielës

 

sa herë të ikësh nga vetvetja mos e shkatërro rrugën e kthimit

të kthehesh do të thotë të jesh prapë

dhe ke për të parë se unë të pres.