SHARE

Ju keni gjetur një tjetër të dashur
dhe unë e di këtë
Dikë që ju adhuron 
tamam si unë

Varur në fjalët e tua
si të ishin prej ari
Duke menduar
së ta kupton shpirtin
e shkreta vajzë tamam si unë

Ju po thyeni një tjetër zemër
dhe unë e di këtë
Dhe nuk mund të bëj asgjë
Nëse provoj
t’i tregoj asaj ato që di
Ajo do më keqkuptojë
dhe do më bëjë të ikë
E shkreta vajzë tamam si unë.

Ju do e leni edhe atë
dhe unë e di këtë
Ajo nuk do e dijë
ç’të bëri të ikësh
Ajo do qajë dhe pyesë veten
Çfarë shkoi mbrapsht

Pastaj do të fillojë të këndojë këtë këngë
E shkreta vajzë tamam si unë.

Maya Angelou