SHARE

“Nëse do të ndryshosh botën, shko në shtëpi dhe duaje familjen tënde”. – Nënë Tereza

“Ka vetëm një lumturi në jetë, të duash dhe të të duan”. – George Sand

“Për të pabesët gjithçka shërben si pretekst”. – Volteri

“Nëse e vetmja gjë që mund të bësh për momentin është të zvarritesh, vazhdo të zvarritesh”. – Rumi

“Në këtë kohë, njerëzit dinë çmimin e gjithçkaje dhe vlerën e asgjëje”. – Oscar Wilde

“Dinjiteti nuk matet me titujt që zotëron, por me vetëdijen se i meriton ato”. – Aristoteli

“Unë gjithmonë ndihem i lumtur. E dini pse? Sepse nuk pres asgjë nga askush. Pritshmëritë gjithmonë të lëndojnë. Jeta është e shkurtër, kështu që jeto jetën tënde. Jini të lumtur dhe buzëqeshni. Thjesht jetoni për vete dhe, para se të flisni, dëgjoni”. Shekspiri

“Askush nuk ka bërë gabim më të madh se ai që nuk bëri asgjë, sepse mundi të bënte vetëm pak”. – Edmund Burke

“Jeta nuk matet me numrin e frymëmarrjeve tona, por me momentet që na lënë pa frymë”. – Maya Angelou

“Muzika shpreh atë që nuk mund të thuhet dhe atë, për të cilën nuk mund të qëndrohet dot heshtur”