SHARE

“Bota i përket njeriut të duruar.”

“Të gjitha problemet zgjidhen vetë.”

“Problemet ekstreme shpesh kërkojnë zgjidhje ekstreme.”

“Miqt nuk janë aq të rëndësishëm sa familja. Mos e ngatërro besnikërinë e miqësisë me lidhjen e gjakut.”

“Problemi me miqtë është sinqeriteti i tyre. Ata do t’iu tradhtojnë nëse ti do ti lësh dhe pastaj do të thonë në fytyrë: “Është thjesht biznes, mos e merr personale”.

“Një burrë që nuk shpenzon kohë me familjen e tij, nuk është burrë.”

“Edhe një mi mban tre shtigje gati.”

“Zoti do të të mbrojë, por ti ruaju vetë derisa Zoti ta bëjë atë.”

“Mbrojtja më e mirë ndaj të pabesëve është tradhtia.”

“Një mijë armiq nuk janë mjaft, një armik i vetëm është. Nuk ka asnjëherë armik “të padëmshëm.”

“Nëse jeni duke kalëruar në një kalë të freskët dhe të shpejtë, mos ndalo, vrapo. Vrapo derisa të zgjasë.”