SHARE

“Lotët më të hidhur që derdhen në varre, janë për fjalët që u lanë pa thënë dhe punët që u lanë pa bërë.”

“Ka qenë gjithmonë kështu: dashuria nuk e njeh thellësinë e vet, deri në momentin e ndarjes.”

“Jo të gjitha plagët duken, jo të gjitha plagët shërohen. Ndonjëherë nuk e sheh dot dhimbjen që ndien dikush.”

“Humbja e vërtetë ndodh vetëm kur humbet diçka që e do më shumë se sa veten.”

“Miqësia është vetëm një emër; besnikëria është vetëm një emër bosh.”

“Oborret e mbretërve janë plot me njerëz, por bosh me miq.”