SHARE

“Llojet më të mira të miqësisë janë ato miqësitë e forta femërore, ku besoni agresivisht tek njëra-tjetra, e mbroni njëra-tjetrën, dhe mendoni që tjetra meriton gjithë botën”.

“Kur ti nuk sheh dot anën e ndriçuar, unë do të ulem me ty në errësirë”.

“Miqësia e vërtetë nuk është që të jeni të pandashme. Eshtë që të ndaheni dhe asgjë të mos ndryshojë”.

“Në kohët më të vështira të jetësh do të shohësh ngjyra e vërteta të njerëzve që thonë se merakosen për ju”.

“Miket e vërteta nuk janë ato që bëjnë që problemet tuaja të zhduken. Janë ato që nuk zhduken kur ju shfaqen problemet”.

“Ka mike, ka familje, ka edhe mike që bëhen familje”.

“Mikja më e mirë është ajo që të do edhe kur harron të duash veten”.

“Asnjë bukuri nuk shndërrin më fort se sa ajo e një zemre të mirë”.

“Atë që nuk të thotë atë që dëshiron të dëgjosh, por atë që ke nevojë të dëgjosh. Atë mbaje pranë”.