SHARE

“Ushqe ëndërrat. Lëri të vdesin urie dyshimet”.

“Zbulo vlerat e tua dhe ndihmoji ata rreth teje të zbulojnë edhe vlerat e tyre, gjithashtu”.

“Ato që ekzistojnë, ekzistojnë, por kjo jo gjithmonë do të thotë se ato janë çfarë duhet të ishin”.

“Heroi për të cilin po pret, është ai që të sheh kur sheh veten në pasqyrë”.

“Gjërat e mëdha ndodhin nga momenti kur mendon vazhdimisht se si t’i përmirësosh gjërat e vogla”.

“Një ditë e mirë dhe një jetë e mirë janë shpesh sinonime të njëra-tjetrës”.

“Zemra të hapura, mendje të hapura. Mendjet e hapura mund të hapin çdo gjë tjetër”.

“Lumturia është një zgjedhje, jo një shans”.

”Momentet e mia më të vështira janë shpesh mësuesit e mi më të mirë”.

“Besimi është një nxitës i ëndrrave, ndërsa dyshimi një limit i shpejtësisë së tyre”.

“Një ëndërr e bërë realitet është në fakt një vetvete më e realizuar”.

“Kur dashuria është përgjigja, pyetja nuk ka ndonjë rëndësi të dihet”

“Diku në botë, dikush është i lumtur me më pak gjëra nga sa ke ti”.

“Sot, kudo ku je, mbaj në zemrën tënde dashuri, paqe dhe lumturi”.

“Mëngjesi është një mundësi fantastike për të buzëqeshur, për t’u kujdesur, për ta dashur dhe për ta parë veten në një gjendje më të mirë”.

“Një mendje pozitive çon në ndjenja pozitive dhe të dyja çojnë në një jetë pozitive”.

“Në vend që të mendosh për gjërat që nuk ke, fillo të mendosh për ato që ke dhe që dikujt po i mungojnë në këto momente”.

“Është më mirë të jetosh një ditë si një luan se sa 1000 ditë si një qengj”.

“Të jesh i zënë është një zgjedhje. Të jesh i stresuar është një zgjedhje. Të jesh i lumtur është një zgjedhje. Zgjidh
me kujdes”.

“Ka dy mënyra për ta jetuar jetën. Njëra duke menduar se asgjë nuk është një mrekulli dhe tjetra sikur gjithçka është një mrekulli”.

“Unë nuk kam dështuar. Unë thjesht kam gjetur 10.000 mënyra që nuk do të funksionojnë”.

“Nuk janë qeniet më të forta ato që mbijetojnë, as ato më inteligjentet, por ato që i përgjigjen më mirë ndryshimit”.

“Jeta nuk ka të bëjë me rrëzimet, por me ngritjet sa herë që rrëzohesh”.

“Vështirësitë janë ato çfarë sheh një person, kur e largon shikimin nga objektivat e tij”.

“Zgjohu çdo mëngjes me mendimin se diçka e mrekullueshme do të ndodhë”