SHARE

“Ne e pranojmë dashurinë të cilën mendojmë se e meritojmë.”
– Stephen Chbosky

“Njerëzit nuk kanë mungesë force. Ata kanë mungesë vullneti.”
– Victor Hygo

“Në pasionin e parë, gruaja e dashuron të dashurin. Në të gjitha pasionet e tjera ajo e dashuron vetëm dashurinë.”
– George Gordon Byron

“Problemi me martesat është se ato mbarojnë çdo natë pas seksit, dhe duhet të rindërtohen çdo mëngjes.”
– Gabriel Garcia Marquez

“Nuk ka asgjë më të frikshme se sa injoranca në veprim.”
– Johann Wolfgang von Goethe

“Vetëm ata që janë të aftë për të dashuruar fuqishëm mund ti përballojnë vuajtjet e një trishtimi të madh.”
– Leo Tolstoy

“Vishuni keq dhe ata do ta mbajnë mend veshjen. Vishuni mirë dhe ata do ta mbajnë mend gruan.”
– Coco Channel

“Askush më mirë se gruaja nuk di ti thotë gjërat të cilat janë të ëmbla dhe të thella në të njejten kohë. Ëmbëlsia dhe thellësia janë nga femra. Kjo është parajsa.”
– Victor Hygo

“Pasioni është origjina e gjenialitetit.”
– Galileo Galilei

“Vuajtja është dhuratë. Në të fshihet bekimi.”
– Jalaluddin Rumi

“Mos e shpenzoni dashurinë tuaj tek dikush që nuk e vlerëson.”
– William Shakespeare

“Vetëm ata që rrezikojnë për të shkuar shumë larg, mund ta dijnë se sa larg mund të shkohet.”
– T.S. Eliot

“Nuk ekziston asnjë shkollë e barabartë me një shtëpi të mirë, dhe asnjë mësues i barabartë me prindër të virtytshëm.”
– Mahatma Gandhi

“Gratë i duan meshkujt e heshtur, sepse ato mendojnë që ata i dëgjojnë.”
– Marcel Achard

“E vetmja gjë e nevojshme për të triumfuar djallëzorja është që njerëzit e mirë të mos bëjnë asgjë.”
– Edmund Burke

“Mendjet e vogla e sulmojnë atë që nuk e kuptojnë.”
– Dan Brown

“Të gjithë njerëzit nga natyra dëshirojnë të din.”
– Aristotle

“Vetëbesimi i madh është injorancë. Nëse e ndjeni veten kryelartë, kjo ndodh sepse nuk jeni duke ditur diçka.”
– Eoin Colfer

“Nëse dëshironi ta kontrolloni dikë, ju duhet ta bëni atë të ndihet i frikësuar.”
– Paulo Coelho

“Ju duhet të dashuroni në atë mënyrë që personi të cilin e dashuroni të ndjehet i lirë.”
– Thich Nhat Hanh