SHARE

Ti je nata e ftoftë e terri i zi
Në një copë qiell ku vetmohet fjala
Ti je andrra ndër mendimet tua që harrohesh lehtë
Për një fjalë ma shumë kurrë dy herë s’tkam folë
E as s’tkam dashtë
Edhe kur endesh në tana heshtjet që marrin frymë
Në tana heshtjet që lëshojnë za
Je e dyta fjalë dhe e treta heshtje
Që harron e harrohesh

Po ti s’je andërr qe hahesh
S’je fjalë që dhemb
As ikje që shkon
Ti s’je nata e fundit që s’ka mbaruar/filozofia.al

J.