SHARE

Ne kemi kohe qe nuk flasim,
Por s’jemi ndare pergjithmone.
Ne qe te dy kerkojme castin,
Qe te harrojme zenken tone.

Ky zemerim prej femije,
Nuk me le nje cast te qete.
Nga malli i madh i dashurise,
Ti lozonjare me vjen vete.

Kur zemerohesh ti me mua,
Edhe me shume une te dua.
Se dhe me teper nga shikimi,
Te paska hije zemerimi.

Pushkin.