SHARE

Më ke mua të kam ty
Bredhim jetës bardh e gri

Kur na hedhë jeta përtokë
Nuk peshojmë asnjë okë

Grindemi shpesh dhe keq
Herë m’çon herë t’çoj n’dreq

Herë qeshim sikur fëmijë
Më ke mua të kam ty

Herë ke e herë kam drojë
Luajmë mik-jeta është lojë

Herë rrimë vetëm-lakuriq
Kur s’ke fiqë nuk ke as miq

Më ke mua të kam ty
Bredhim jetës bardh e gri

K.B